кадър bTVСъпругата на един от обвиняемите за двойното убийството на хората,

...
кадър bTVСъпругата на един от обвиняемите за двойното убийството на хората,
Коментари Харесай

Съпругата на един от обвинените за убийството в Негован призна: Преди 4 години пак е убил

кадър bTV

Съпругата на един от обвинените за двойното убийството на хората, чийто тела бяха открити при Негован, сподели пред bTV, че нищо в държанието на Пламен Шляпашки не подсказвало, че е направил тежкото закононарушение.

„ Сутринта гледах по новините, че Георги Начев е килъра, нищо не мога да ви кажа ”, съобщи тя.

На въпрос дали е знаела, че брачният партньор й има постолет, тя отговори отрицанелно и означи, че даже не е допускала това.

Според справките на полицията Пламен Шляпашки е осъждан. Съпругата му разясни, че преди 4 години е имал куче, което го ухапало и той прострелял кучето.

По думите на дамата, през последните два месеца Пламен се държал обикновено, грижил се за децата и работел. Съпругата му уточни, че самата тя не работи, а гледа сина си, тъй като е с проблем. Жената сподели, че е потресена, тъй като в никакъв случай не е допускала, че може да извърши ликвидиране и да бъде упрекнат.

„ Потересена съм, аз и дащеря ми ”, сподели брачната половинка на Пламен Шляпашки. „ За мен това не е обикновено, аз от него не съм го очаквала ”, сподели още тя.

Последният ден се чули по телефона и той споделил, че отива на работа. Жената твърди още, че не познава Георги Начев – другият упрекнат за убийството.

„ Синът ми гледа вести и реве непрекъснато ”, сподели още дамата.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР